banner359

Ysk’dan Genel Seçim Kararı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 360-380 olarak belirlenmesine karar verdi. YSK’nın Resmi Gazete’de yayımlanan kararında, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, bir...

28 Ekim 2014 Salı 09:02
Ysk’dan Genel Seçim Kararı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde bir sandık bölgesindeki seçmen sayısının 360-380 olarak belirlenmesine karar verdi.
YSK’nın Resmi Gazete’de yayımlanan kararında, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, bir sandık bölgesinde ki seçmen sayısının (360-380) olarak, mezra gibi toplu yerleşim birimleri için de mesafe durumu ve ulaşım güçlükleri ile 298 sayılı Kanun’un 5. maddesinde sandık bölgesi oluşturulması işlemlerinde oluşturulan sandık bölgelerinde de sandık seçmen sayısının (360-380) olarak belirlenmesine, Köylerde seçmen sayısı (400)’ü aşmadığı takdirde bir sandıkta oy kullanılabileceğine karar verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<