banner359

Sosyal medya bu ilanı konuşuyor

Sosyal medya bu ilanı konuşuyor

04 Ağustos 2014 Pazartesi 22:02 2014-08-04 22:04:16
Sosyal medya bu ilanı konuşuyor

 Eşi benzerine rastlanmayan ve üzerinde “Tadilat Yok, Taşınmıyoruz da. Battık!’ yazısını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bağdat Caddesindeki Lavazza Kahve Şubesi’nin önünden geçen vatandaşlar camdaki yazı karşısında şaşkınlık yaşadı. Üzerinde “Tadilat Yok, Taşınmıyoruz da. Battık!’ yazan ilanı gören vatandaşlar, ilanın önce şaka veya reklam amaçlı olduğunu zannetti. Ancak daha sonra gerçeği öğrendikten sonra ilanın resmini çekerek sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Bir anda tıklanma rekoru kıran ilan medyanın da ilgisini çekti.
işletme sahibi Yiğit Eröğe, “Yazıyı gören herkes ‘tadilat mı var?’ diye sordu. Bende o yüzden herkesin anlayabileceği şekilde taşınmayacağımızı, tadilat da yapmayacağımızı açık açık belirttim” dedi.

Yazıyı gerçekten battıkları için astıklarını ifade eden Eröğe, “Yazının esprisi yok, battığımız için. Reklam olsun, görünsün, herkes bilsin. Müşterilerin tepkisi hoş değil ama yapacak bir şey yok. Firmayla zaten sıkıntımız vardı. Başından beri kandırıldık. Zaten iş yapan bir firma değil. Franchising’in sırtından geçiniyorlar. İş yapacak diye bizde kandırıldık, fakat iş yapmadı. 1,5 sene açık kaldı ve bekleneni zaten vermedi. Sonunda davalık olduk. Sözleşmedeki kira bedelinden farklı kira çıkardılar bize. Bizde anlaştığımız şekilde olmadığı için ödemedik, mahkemeye verdik. Onlarda karşılıklı dava açtılar. Bizde davalar sürüyor. Bu kadar işte boşaltıyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 04.08.2014 22:04
Anahtar Kelimeler:
Ilginç IlanYiğit Eröğe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<