banner359

Bursa Beton kadın çalışanlarını unutmadı

Bursa Beton Kadın Çalişanlarini Unutmadı

07 Mart 2020 Cumartesi 11:18
Bursa Beton kadın çalışanlarını unutmadı

Bursa Beton, hayatın her alanında oluşturdukları değer ile yeniliklere ilham veren ve farklı sorumlulukları ahenkle bir arada taşıyan kadın çalışanlarını bu yıl da unutmadı.

Kadın çalışanların motivasyonu arttırmak amacıyla ve ‘’08 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ sebebiyle çalışanlarına özel bir etkinlik organize eden Bursa Beton, kadınların iş hayatındaki yeri ve önemine vurgu yaparak , çalışma hayatındaki fırsat eşitliğiyle ekonomik büyümenin yanı sıra toplumsal dengenin de sağlanacağına olan inancını bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle paylaştı.

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, “Pek çok başarı hikâyesinin altına imzalarını atarak geleceğe ilham veren kadınlarımız insanlığın ortak birikimine sunduğu etkiyle farkına varmamız gereken özel bir yere sahiptirler. Günümüzde gittikçe hızlanan zaman akışı içinde sıklıkla farkındalığımız azalırken kadınlarımızı bu en özel günlerinde hatırlayarak özel bir etkinlikle bugünü çok güzel bir paylaşıma dönüştürelim istedik” dedi. Günün hatırası olarak katılımcılara hediyeleri takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<