banner359

1 kilo erik 100 lira

31 Mart 2017 Cuma 09:48 2017-03-31 09:52:53
1 kilo erik 100 lira

 Baharın gelişi ile beraber dallarından toplanan ilk meyveler her geçen gün ucuzluyor. Geçtiğimiz hafta 250 lira olan eriğin kilosu bu hafta İnegöl´de 100 liradan satışa sunuldu. Fiyatın pahalı olması ise vatandaşı erik yemekten alı koymuyor.

lk hasat ürünler 250 liradan satışa sunulan erik, bu hafta İnegöl´de 100 liradan satışa sunuluyor. Fiyatın normal sezon fiyatından daha pahalı olması ise vatandaşı erik yemekten alı koymadı. Eriğin fiyatının 30 liraya kadar düşmesini beklediklerini ifade eden manav işletmecisi Uğur Has, “Geçtiğimiz hafta 250 liradan sattığımız erik bu hafta ucuzlayarak 100 liradan satılıyor. Fiyatlar her geçen gün daha da inmeye devam edecek, önümüzde ki günlerde eriğin kilo fiyatının 30 liraya kadar gerilemesini bekliyoruz” dedi.

PAHALI OLMASINA RAĞMEN BİTİYOR

Fiyatların pahalı olmasına vatandaşın aldırış etmediğini belirten Has, “Vatandaş eriğin fiyatına aldırış etmiyor. Biz erik yetiştirmekte zorlanıyoruz. Her hafta elimizdeki ürünler, fiyatların normalinden daha pahalı olmasına rağmen bitiyor. Eriğin fiyatı düştükten sonra ise eriğin yerini kapruz, kavun ve kiraz alacak. Onlarında fiyatı bir süre normalinden pahalı olacak ama onunda fiyatı elbette düşecek” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 31.03.2017 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<