banner359

10 aylık bebeğin üzerine kaynar su döküldü

14 Kasım 2017 Salı 09:53 2017-11-14 10:09:42
10 aylık bebeğin üzerine kaynar su döküldü

İnegöl´e bağlı Akhisar mahallesinde meydana gelen talihsiz olayda, üzerine kaynar su dökülen 10 aylık bebek ağır yaralandı. Vücudunda ikinci derece yanıklar oluşan bebek, İzmir´e sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Akhisar mahallesinde ikamet eden Serap S., 10 aylık bebeği Eyüp Aleks S.´yi banyo yaptırmak için sobanın üzerindeki içi kaynar su dolu güğümü yere koydu. Anne Serap S.´nin eşya almak için başka bir odaya geçtiği sırada yerde emekleyen minik bebek, annesinin yere koyduğu güğümü üzerine devirdi.

Kollarında ve belinden aşağı ikinci derecede yanıklar oluşan minik bebeğe ilk müdahaleyi haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibi yaptı. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan minik bebek, burada yapılan müdahalenin adından yanık ünitesine sahip daha donanımlı bir hastane olan İzmir´e sevk edildi. 

Son Güncelleme: 14.11.2017 10:09
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<