2 ayrı kaza; 4 yaralı

31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:17 2017-07-31 12:44:21
2 ayrı kaza; 4 yaralı

 Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kaza da kamyonla çarpışan otomobil orta refüj tellerini yırtıp direği devirdi;3 kişi yaralandı. Aynı kazayı görerek kontrolden çıkan başka bir araç bariyerlere çarptı.

Edinilen bilgilere; kaza Bursa-Ankara karayolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mevkiinde meydana geldi.
Bursa’dan Ankara’ya seyir halinde olan sürücü Cem K. yönetimindeki 17 NE 482 plakalı Kamyon, yanında seyir halinde olan sürücü Salih A. yönetimindeki 16 BLK 25 ile çarpıştı. Çarpışmamın etkisi ile savrulan özel otomobil orta refüj koruma tellerini yırtarak aydınlatma direğini devirdi. Kaza da sürücü ile araçta bulunan Tuncay Ö. İle Ayhan D. Hafif şekilde yaralandı. 
O sırada İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan sürücü Hasan B. 16 CED 55 plakalı özel otomobil, sürücünün kaza nedeniyle heyecanlanması sonucunda kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobilde bulunan Nebahat B. yaralandı.
İki ayrı kazada yaralanan 4 kişi özel hastaneler ile İnegöl Devlet Hastanelerinin Acil Servislerine ambulanslarla sevk edildiler. Yaralılar tedavilerin ardından taburcu edildiler.
Kazalarda hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile kaldırıldılar.
Kazalarla alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 31.07.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<