22 bin kişi ziyaret etti

18 Ekim 2019 Cuma 11:09
22 bin kişi ziyaret etti

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, 7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 42. MODEF EXPO Uluslararası Mobilya Fuarını düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi.

MODEF yönetiminin katılımıyla fuar sonuçlarını değerlendiren Başkan Yavuz Uğurdağ, toplam 22 bin 366 ziyaretçinin MODEF Expo’yı ziyaret ettiğini belirtti. Uğurdağ, “42. MODEF Expo fuarımızda geçen hafta cumartesi sonlandırmış bulunmaktayız. Öncelikle fuarımız İnegöl’e hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Şehrimizin içinde bulunduğu bu organizasyon, önemli bir organizasyon oluşmuş vaziyette. Tabi fuarımız hazırlanırken özellikle 34 ara başlığımız var. Bu ara başlıklarda çok ciddi bir efor sarf ediliyor. Bu sene birçok ülkeden, değişik bölgelerden dış alım heyeti ile ilgili ithalatçı firmalarımızı var. 42. MODEF Expo fuarımıza 17 bin 375 profesyonel ziyaretçi, 2 bin 306 profesyonel yabancı ziyaretçi ve 2 bin 685 biletli ziyaretçi olmak üzere toplamda 22 bin 366 ziyaretçi ziyaret etmiştir. Bu rakamlara baktığımızda özellikle yabancı ziyaretçi sayısında yüzde 15 gibi bir artış gerçekleşmiştir. 94 ülkeden şehrimize, fuarımıza yabancı ziyaretçi olmuştur. Asya kıtasından 37 firma, Avrupa kıtasından 27 firma olmak üzere 94 ülkeden fuarımıza, İnegöl'ümüze ziyaretçi gelmiştir. Geçen sene yapmış olduğumuz MODEF Expo’dan yüzde 15 daha iyi. Zaten MODEF Expo fuarlarında yurtdışı organizasyonuna çok önem veriyoruz. Odaklanmamız gereken nokta ihracat ve profesyonel ziyaretçi oldu” dedi.

İNEGÖL’ÜN MOBİLYA KALİTESİ, TASARIMI VE SUNUMU HEPSİNİN ÜZERİNDEDİR

Uğurdağ, “Pazartesi ve Salı günü verilerimizde de katılımcılar ile yaptığımız görüşmelerde de son zamanların en iyi fuar başlangıcını gerçekleştirdik. İnegöl’ün bir gerçeği var. Gelen ziyaretçi her firmayı gezecek, bunda bir sıkıntı yok. Biz kendimize inanacağız. Müşteri Kayseri’ye de gitmiş olabilir. Oradaki mobilyaları da görmüş olabilir ama biz şundan eminiz ki, ziyaretçi nereye giderse gitsin, İnegöl’ün mobilya kalitesi, tasarımı ve sunumu hepsinin üzerindedir. Onları ziyaret etmeleri bizlerin farkındalığını ortaya koyar. Kim nereye reklam asarsa assın, hangi direkte hangi şehrin reklamı olursa olsun, biz kendimize inanıyoruz, esnafımız da kendine inansın. Kendi ürünümüze, kendi tasarımıza güveniyorsak müşteri gelir o ürünü alır“ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<