banner359

3 yaşındaki çocuğun düşme anı kamerada 

30 Mayıs 2022 Pazartesi 11:12 2022-05-30 11:30:22
3 yaşındaki çocuğun düşme anı kamerada 

3 yaşındaki çocuğun düşme anı kamerada 
İnegöl'de Omar Nana(3)'nın 5'inci kattaki evin penceresinden düşme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
Olay dün akşam saatlerinde İnegöl ilçesi Baykoca Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. 7 katlı apartmanın 5'inci katında oturan Suriye uyruklu ailenin 2 çocuğundan küçük olan Omar, anne ve babası diğer odada olduğu sırada, salonun penceresine tırmandı. Açık olan pencereye çıkan çocuk dengesini kaybederek düştü. Gürültü üzerine salona koşan aile, pencereden baktıklarında çocuklarını hareketsiz halde yerde yatarken gördü.
Ailesi tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, babasının kucağında Acil Servise girerken, annesi gözyaşlarına boğuldu. İlk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Omar Nana'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 
SANİYE SANİYE KAMERADA 
Çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme: 30.05.2022 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<