banner359

6 Çocuklu Annenin Feryadı; Kendimi Çatıdan Atarım

08 Nisan 2017 Cumartesi 10:53 2017-04-08 11:00:21
6 Çocuklu Annenin Feryadı; Kendimi Çatıdan Atarım

 İnegöl´de eşiyle tartıştıktan sonra şikayetçi olan ancak daha sonra şikayetinden vazgeçen 6 çocuk annesi Seher Öztürk, kocası hakkında tutuklama kararı çıkmasının ardından yetkililerden yardım istedi.

9 yıldır evli olan Öztürk çiftinin tartışmasının mahkemeye taşınması hayatlarını kararttı. 6 çocuk annesi Seher Öztürk, kocası Erdal Öztürk´ün kendisini darp ettiği iddiası ile resmi makamlara başvurdu. Eşinin kontrol amaçlı tutuklandığını gören Seher Öztürk, şikayetinden vazgeçti. Olayın mahkemeye taşınması sonrası eşine verilen 3 senelik hapis kararı, Seher Öztürk´ü şok etti. 6 çocuğa tek başına bakamayacağını belirten Seher Öztürk, yetkililerden yardım istiyor.

ŞİKÂYETİNDEN VAZGEÇTİ

Üç yıl hapis cezasına çarptırılan Erdal Öztürk, “Ben eşimle tartıştım ve eşim benden şikâyetçi oldu. İki gün sonra ise şikâyetinden vazgeçti. Hakim bize ‘eve gidin´ dedi, bizde eve gittik. Ondan sonra bir mahkeme var dediler, bizde mahkemeye gittik. Adınıza karar çıkacak, ister gelin ister gelmeyin denildi. Bizde gitmedik. Sonra mahkemeden 3 yıl hapis cezası karar çıktı. Bende temyiz hakkımı kullandım, karar onanarak bana geri geldi” dedi.

6 ÇOCUĞUM VAR

6 çocuğunun bulunduğunu, hapis kararı ile birlikte mağdur olduğunu ifade eden Erdal Öztürk, “6 çocuğumla beraber mağdurum. Hanımım şikayetinden vazgeçti. Üç yıl hakkımda kesinleşmiş hapis kararı var. Bu olay ile alakalı kardeşim de ifadesinde dayak olayı yoktur diye şahittir” dedi.

ENGELLİ ÇOCUĞUM VAR

Öztürk, “Benim çocuklarımdan bir tanesi engelli, gözünden ameliyat olacak. Benim bütün çocuklarım birbirinden ufak. Eli ekmek tutan çocuğum yok, devletin bana yardımcı olması gerekiyor. 10 gün içerisinde beni evden almaya gelecekler” dedi.

BİMER´E YAZDIM

Baba Öztürk, “Ben yaşadığım olayı BİMER´e yazdım. Bununla alakalı bana kağıt geldi.  1. Asliye Ceza Mahkemesi bana ‘kağıdınız temyizde, bizim yapabilecek bir şeyimiz yok´ diyor. Ben burada tüm yetkililere sesleniyorum. Bana elimizden bir şey gelmiyor diyorlar. Ben mahkemede hakkımı savunamadım, bana fırsat tanımadılar. Bana pişmanlık lafını dile getirmediğim için bir sene fazla verdiler. Bana pişman mısın diye sormadılar. Çünkü ilk defa mahkemeye çıkıyorum. Bana sorsalardı pişman mısın diye söylerdim pişman olduğumu” diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIN KARNINI KİM DOYURACAK

“Çocuklarımın karnını kim doyuracak” diyen anne Seher Öztürk ise, “Ben böyle bir durum olacağını bilseydim hayatta şikâyetçi olmazdım. Çünkü ben sinirli halimle gittim şikâyetçi oldum. Benim eşimi iki gün kapalı cezaevine koydular. Ben çok şikâyetçiyim, bize mahkemeye ister gelin ister gelmeyin dediler.  Bizim 6 çocuğumuz var ve mağduruz. O mu gelip bizim karnımızı doyuracak. O mu gelip bize bakacak. Böyle bir şey olamaz” dedi.

KENDİMİ ÇATIDAN ATARIM

Eşinin cezaevine girdiği takdirde kendini çatıdan atacağını belirten Seher Öztürk, “Gerçekten eşim hapise girerse kendimi çatıdan atarım, intihara kalkışırım. Ben 6 çocukla baş edemem. Eşim olmadan ben bir şeye yarayamam. Ben bakkala bile gidemezken, bu çocukları ben hastaneye nasıl götüreceğim.  Bu Savcı, Hâkim bunu nasıl düşünemez. Eşim benim elim ayağım, gidip bir hafta gelmesin benim elim ayağım kolum kırılır” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 08.04.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<