banner359

61 yaşındaki kadın hayatına son verdi

26 Mart 2019 Salı 21:55 2019-03-27 10:53:12
61 yaşındaki kadın hayatına son verdi


Akhisar Mahallesi’nde meydana gelen olayda 61 yaşındaki kadın iple kendini asarak hayatına son verdi.
Edinilen bilgiye göre olay İnegöl’e bağlı Akhisar Mahallesi 140. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi.
İddiaya göre bir süredir psikolojik rahatsızlığı olan 61 yaşındaki Neziha Mutlu, kocasının evden çıkıp depoya gitmesinden sonra eline geçirdiği urgan ile kendini asarak hayatına son verdi.
Depodan eve gelen talihsiz adam çatı katında eşinin cansız bedenini görünce durumu emniyet ekipleri  ve sağlık ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaptıkları incelemede 61 yaşındaki Neziha Mutlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti.
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, yaşlı kadının kesin ölümü tespit edilmesi için , cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
AYNI MAHALLEDE 2. İNTİHAR
61 yaşındaki Neziha Mutlu’un intiharından önce bugün Akhisar Mahallesi’nde  Psikolojik sorunları olan Ayşe Ö. (31) evinin odasında tavana bağladığı iple kendini asmıştı

Son Güncelleme: 27.03.2019 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<