banner359

7 yıldır bitmeyen okul!

02 Kasım 2017 Perşembe 16:58
7 yıldır bitmeyen okul!

2011 yılında hayırsever işadamı tarafından başlatılan ve sonrasında yaşanan sıkıntılarla beraber günümüze kadar inşaat halinde kalan mevcut Spor Lisesi bahçesindeki ek bina 7 yaşına giriyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce İle aktarına 6 proje arasından 3 projenin seçildiği ve bu 3 projeden bir tanesi olan eski Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mevcutta ise Spor Lisesi ek binası konusu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığına iletilmişti.

7. YILINA GİRİYOR
2011’de yapılan çalışmanın aynı yıl içerisinde durdurulması sonucu kaba inşaat halinde kalan ve bu eğitim öğretim yılı ile birlikte 7. yılını deviren inşaata bir çivi bile çakılamıyor.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce geçtiğimiz yıl konu Bakanlığa ulaştırılırken beklenen olumlu gelişme bir türlü yaşanamadı. Bu eğitim öğretim yılında 7 yaşına giren kaba inşaatın  ne zaman biteceği merak konusu.

Anahtar Kelimeler:
InegölHaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<