banner359

Abdülhamid'i eleştiren Akşener'e "Evet Erdoğan Abdülhamid'dir"

21 Mayıs 2022 Cumartesi 20:24
Abdülhamid'i eleştiren Akşener'e "Evet Erdoğan Abdülhamid'dir"

Abdülhamid'i eleştiren Akşener'e "Evet Erdoğan Abdülhamid'dir"
Sultan Abdülhamid Han Kültür Ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, bir ulusal kanaldaki programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Abdülhamid Han ile alakalı yaptığı eleştiriye tepki gösterdi. 
Açıklama yapan Sultan Abdülhamid Han Kültür Ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, "Kuruluş toprağı Bursa inegölde milli tarih şuuruyla bezenmiş gençlik yetiştirmek adına mücadele etmekteyiz. Dün akşam halk tv ye çıkan iyi parti genel başkanı Sn, Meral Akşener  Sultan Abdülhamid han ile ilgili ve demoktratik yollarla seçilmiş sn. cumhurbaşkanımıza  2.kez istibdat benzetmesi yaparak talihsiz açıklamalarda bulunmuştur. Tarihimize ve Cumhurbaşkanımıza yapılan bu mesnetsiz ifadeleri Sn.Meral Akşenere aynı şekilde iade ediyoruz. Tarihi tarihçilere bırakmayı kendisine öneriyoruz. Sözde istibdat döneminin açıklanmasını sizden bekliyoruz...
derneğimizde veya kendisinin uygun göreceği bir platformda bu konuları karşılıklı görüşmeye davet ediyoruz. Tarihi şahsiyetlerimizi zedeleyici birleştirmeden yoksun ayrıştırmayı, birbirimizden uzaklaştırıcı bu gibi ifadeler milletimizi ancak bölmeye iter. Ben burdan Meral Akşenere  sesleniyorum  Sultan Abdülhamidi yine hedef gösterirse onu küçük düşürücü ve benzeri sözler sarf ederse dernek avukatlarımız yoluyla yasal olan tüm hukuki haklarımızı kullanmaktan çekinmeyeceğiz. Sultan Abdülhamid Han yanlız değildir. Sn. Cumhurbaşkanımızda yanlız değildir. Hiçkimse bu ülkeye fayda sağlayan devlet adamlarımıza fütursuzca saldıramaz, saldıranların karşısında Sultan Abdülhamid Han K.E.D derneği olarak herdaim karşılarında olacağımızı burdan ilan ediyoruz. Israrla saldırmaya devam edilirsede Sultan Hamidi sevenlerle birlikte demokratik yollarla iyi parti genel merkezinin önünde olacağız. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<