banner359

Abdülhamit Han Ortaokulu eğitim-öğretime başladı

07 Mart 2016 Pazartesi 17:19 2016-03-07 17:29:30
Abdülhamit Han Ortaokulu eğitim-öğretime başladı

 2015 yılı ocak ayında yapımına başlanan, Huzur Mahallesindeki 24 derslikli Abdülhamit Han Ortaokulu binası 1. Dönem sonu itibariyle tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, tamamlanarak öğrencilerin hizmetine açılan okulu ziyaret etti. Şube Müdürleri Ali Doğru ve Mahmut Güven´inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bu süre içerisinden Müdürlüğümüzce okulun temizliği, donatımı, kamera ve alarm sistemleri, doğalgazın bağlanarak kaloriferlerin yanar hale getirilmesi, pencerelere korkuluk/ferforjelerin yapılması gibi eksikleri tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale getirildi. Ayrıca Belediyemiz tarafından okulumuzun ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları yapıldı. Çevre yollarının asfalt ve kaldırım işleri devam etmektedir. Kale direkleri, Basketbol ve Voleybol pota ve direkleri yerleştirildi. Çöp kovaları ve konteynerleri de okulumuza yerleştirildi. Bu vesileyle Belediye yetkililerimize de teşekkür ediyorum.07.03.2016 tarihi itibariyle Huzur mahallesinde bulunan Huzur İlkokulu ve 80. Yıl İlkokulu bünyesinde eğitim öğretim gören toplam 900 civarında ortaokul öğrencisinin nakilleri gerçekleştirilerek yeni açılan Abdülhamit Han Ortaokulunda eğitim öğretime başlamış bulunuyorlar. Yine bu okullarımızdan 40 tane kadrolu öğretmenimizin yeni okulumuza aktarımı yapıldı. Bu okulumuzda Ücretli öğretmenlerle birlikte 45 öğretmenimiz ve 3 idarecimiz görev yapmağa başladı. 2015-2016 eğitim öğretim yılı başında ilçemizde eğitim öğretime başlayan Nuri Pakdil İmam-Hatip Ortaokulu ve Halime Hatun Anaokulu ile birlikte bu okulumuzun da açılmasıylabu eğitim yılında toplamda 3 okulumuz eğitim öğretim hizmetine sunulmuş oldu. Devlet yatırımı kapsamında, Mesudiye Mahallesinde 24 derslikli okul binası ve Hocaköy Mahallesinde 8 derslikli ilkokul binası ile Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulunun bahçesinde İnegöl Organize Sanayi Bölgesince yapımı sürdürülen 24 derslikli ortaokul binalarının yapımına devam edilmekte olup böylece 2016-2017 eğitim öğretim yılında da 3 yeni okulumuz açılmış olacaktır” dedi.



Son Güncelleme: 07.03.2016 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<