banner359

Abdülkadir Karaduman İnegöl'e geliyor

11 Mart 2022 Cuma 11:48 2022-03-11 17:13:25
Abdülkadir Karaduman İnegöl'e geliyor

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 'Memleket Meselesi' programları kapsamında hafta sonu İnegöl'e gelerek Saadet Partili gençlerle buluşacak.
Abdulkadir Karaduman, 14 Mart Pazar günü İnegöl'de gençlik programı gerçekleştirecek. Royal Hotel Konferans Salonu'nda 11.00'da başlayacak programa çok sayıda genç katılacak. Program kapsamında gençlerin; işsizlik, ülkeden yurt dışına göçler, sosyal-psikolojik sorunlar, yönetimsel-sistemsel sorunlar, gençlerin evlenememesi gibi birçok sorun gündeme alınarak söyleşi gerçekleştirilecek.
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Orhan Bektaş şu ifadeleri kullandı;
ÜLKEMİZİN GENÇLERİ BAŞKA BİR ÜLKE HAYALİ KURMASIN
"Memleket Meselesi' gençlik programları kapsamında vekilimiz Abdulkadir Karaduman Bey'i İnegöl'ümüzde ağırlayacağız. Ülkemizin gelmiş oluğu maddi manevi süreç sonucunda gençlerin yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerimizi tartışacağız. Bizler Saadet Partili gençler olarak, ülkemizin gençlerinin başka bir ülke vatandaşı kurma hayalinin olmadığı bir Türkiye istiyoruz. Bu Türkiye'yi de inşallah Milli Görüş anlayışı kuracaktır."
ANLATILANLARI CAN KULAĞIYLA DİNLEYECEĞİZ
"Bizler ötekileştirmeden, bütün ülke gençlerimizle birlikte Saadet Partisi çatısı altında çalışmak istiyoruz. İnancımız sonsuzdur, hayal ettiğimiz Türkiye'yi kurmak da yine genç nesillerin elindedir. Gençlerimizin hayalindeki Türkiye'yi nasıl kuracağımız noktasında ise çeşitli çalışmaları ve projeleri Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve Konya Milletvekilimiz Karaduman Bey inşallah bizlere anlatacaklar. Teşkilat olarak, vekilimizin anlattığı projeleri can kulağıyla dinleyip çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz."

Son Güncelleme: 11.03.2022 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<