Açık Öğretim Ortaokul ve Lise Kayıtları Başladı

31 Ağustos 2017 Perşembe 11:27
Açık Öğretim Ortaokul ve Lise Kayıtları Başladı

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Şenal yaptığı açıklamada, Açık Lise ve Açık Ortaokul kayıtlarının başladığını belirtti.

Açıköğretim Lisesi ve Açıköğretim Ortaokulu yeni kayıtları ve kayıt yenileme işlemlerinin 21 Ağustos 2017 tarihi itibari ile başladığını ifade eden Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Şenal, “İşlemler 15 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecektir. Bu süre içerisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1, 2, 3 ve 4 Eylül Kurban Bayramı tatillerinde işlem yapılmayacak olup, 31 Ağustos 2017 Perşembe Arife günü ise saat 08.00-12.00 arasında işlemlerimiz devam edecektir” dedi.

SON GÜNE BIRAKMAYIN

Kayıt yaptıracak ve kayıt yenileyecek vatandaşlara uyarılarda bulunan Şenal, “Geçmiş dönemlerimizde ki tecrübelerimize dayanarak vatandaşlarımızdan ricamız kayıt işlemlerini son günlere bırakmamalarıdır. Son güne kalan kayıt işlemlerinde aşırı bir yoğunluk yaşanmakta ve işlemi yetişmeyen vatandaşlarımız mağdur olmaktadır” diye konuştu.

MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER!

Şenal, “Ayrıca toplam dönemi 8 ve üzeri olan öğrencilerimiz ile üniversiteye kayıt hakkı kazanıp ancak mezun olamayan öğrencilerimiz için 14-15 Ekim 2017 tarihinde ek sınavlar 3 oturum halinde yapılacaktır. Bu sınavlara katılmak isteyenler 2-5 Ekim 2017 tarihleri arasında ek sınav kayıt yenileme işlemlerini İnegöl Halk Eğitim Merkezi Açıköğretim Bürosunda yaptırabilirler. Detaylı bilgi için kurumumuz aranabilir” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<