Adaylığını Açıkladı

16 Ocak 2018 Salı 19:46
Adaylığını Açıkladı

Esnaf Odaları seçimleri kapsamında 4 Şubat’ta yapılacak olan Lokantacılar Odası seçimlerinde aday sayısı ikiye çıktı. İnegöllü duayen Lokantacılarından Sedat Eceryıldız, kongrede aday olacağını açıkladı.
Sedat Eceryıldız, Bir dönemden bu yana görevini sürdüren mevcut oda başkanı Sabri Dönmez ile birlikte başkanlık için yarışacak.
1984 yılından 1996 yılına kadar çıraklıktan yetişerek 22 yıldan bu yana profesyonel olarak Lokantacılık yapan Sedat Eceryıldız, 4 Şubat’ta yapılacak Lokantacılar odası kongresinde ada olacağını bildirdi.
Adaylık açıklaması yapan Sedat Eceryıldız, 36 yıldan bu yana bu lokantacılık mesleğini yaptığını belirterek, “Odamızın tanıtılması ve daha iyi şekilde yönetilmesini sağlamak amacıyla adayım. Yönetim kurma çalışmalarımıza başladık. Üyelerimizin de desteği ile inşallah başarı elde etmek istiyoruz. 4 Şubat’ta yapılacak olan kongreye tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Yakın zaman içerisinde yönetimimizi oluşturup, adaylık için hazır durumda olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölOdasıLokantacılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan Erdoğan 2018-01-16 20:36:06

Sedat beyin bu işin Hakkı'nı vereceğine inancım tam. Kendisine başarılar dilerim

<