banner359

Afrin'deki Mehmetçik için dua

17 Şubat 2018 Cumartesi 11:01
Afrin'deki Mehmetçik için dua

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin´de yürütülen “Zeytin Dalı” Harekatı başarıyla sürerken, Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl´de de vatandaşlar dualar ederek Mehmetçiklerimize manevi destek verip, şehitlerimiz içinde mevlid okutuyorlar.

İnegöl´e bağlı Çeltikçi mahallesi Muhtarlığı tarafından Cuma namazı öncesinde şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulurken, şanlı ordumuzun başarılı olması için dua edildi. Çeltikçi mahallesi Camiinde Cuma namazı öncesinde, Afrin operasyonu ve daha önceki operasyonlarda hayatını kaybeden şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlidin ardından ise ordumuzun muzaffer olması için dualar edildi. Cuma namazı sonrası ise cemaate Çeltikçi Mahallesi Muhtarlığınca temin edilen irmik helvası ikram edildi.

Dua programına Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, AK Parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile kalabalık cemaat katıldı.

Programın ardından cemaate kendi elleriyle helva ikramında bulunan Çeltikçi Mahallesi Muhtarı Rıdvan Uslu, “Şanlı ordumuzun teröristleri temizlemek için başlattığı operasyonları televizyonlar izliyoruz. Bizlerde onlara destek olmak için böyle bir program tertip ettik. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetemeyecektir. Ordumuz orada destanlar yazıyor. Operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için mevlid okuttuk. Canla başla çarpışan Mehmetçiklerimiz için elimizden gelenin en iyisi olan duamızı da yaptık. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<