banner359

Afrin Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

17 Şubat 2018 Cumartesi 11:07
Afrin Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

İyi Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından, Afrin operasyonunda şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ve gaziler için Cuma namazı sonrasında vatandaşlara lokma ikram edildi.

Sani Konukoğlu Camii önünde gerçekleştirilen lokma dağıtımına İyi Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partinin gençlik kolları üyeleri katıldı.

ASKERLERİMİZ İÇİN LOKMA

Vatandaşlara lokma ikram eden İyi Parti İlçe Gençlik Komisyonu Başkanı Kemal Başaran, “Bugün, bu mübarek Cuma gününde İyi Parti Gençlik Kollarının ülke genelinde düzenlemiş olduğu ‘Askerlerimiz için lokma´ etkinliğini gerçekleştirmek için toplanmış bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi bugün itibarı ile 29 günden beri Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman Mehmetçiğimiz Afrin´de sınır ötesinde topraklarımızı tehdit eden terör örgütlerini yok etmek adına cansiperhane mücadele etmektedirler. Bu süre zarfında kanını vatanın bölünmez bütünlüğü için akıtmış ve şehitlik mertebesine erişmiş askerlerimiz olmuştur. Bizler İyi Parti olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yapmış olduğu bu operasyonda yanında olduğumuzu ve şanlı ordumuzu sonuna kadar desteklediğimizi ifade etmek isteriz” dedi.

Başkan Başaran, “Kahraman ordumuzun sınır ötesinde kararlılıkla yürütmekte olduğu bu mücadelesini en kısa sürede başka can kayıplar vermeden, ayaklarına taş değmeden zaferle sonuçlandıracağına dairde hiçbir kuşkumuz bulunmamaktadır. İnancımız odur ki, Türk Silahlı Kuvvetleri girmiş olduğu Afrin´de ulusumuzu tehdit eden tüm hain örgütleri yok edecek ve Türkiye´mizin üzerine kara bulut gibi çöktüğünü zanneden şer odaklarını yok etmeyi bilecektir. Bu vesile ile şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Kederli ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dileriz” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<