Ağır Ceza Başkanına Veda

25 Ocak 2018 Perşembe 10:47
Ağır Ceza Başkanına Veda

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi´nin hazırladığı kararname ile bazı adli ve idari yargı hakimlerinin müstemir yetkileri incelenerek yeniden belirlenmesiyle Bursa Adliyesine atanan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, İnegöl´den uğurlandı.

Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesi ikinci heyeti Başkanlığı görevine atanan Ali Bekir Evim için İnegöl Adalet Sarayında veda töreni düzenlendi.

Veda konuşması yapan Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesi ikinci heyeti Başkanlığı görevine atanan Ali Bekir Evim, “Hakimler Savcılar Kurulunun geçen hafta gerçekleşen kararnamesiyle Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesinin ikinci heyetinin başkanlığına atandık. 2014 yaz kararnamesiyle birlikte başlayan süreçte çok yoğun görevler ifa ettik. Her zaman işi yoğun olan yerlerde çalıştık. Şimdi de işi çok yoğun ve ağır olan bir mahkemeye gidiyoruz. Her zaman adaletten yana olduk. Adil olmaya çalıştık. Her bir dosyamızda kanunlar ve deliller ne söylüyorsa, biz ona karar verdik. Görev süremiz boyunca bu şekilde devam edeceğiz. Bu konuda kimsenin tereddüdü daha olmasın. Adalet her zaman için bir kutup yıldızıdır. Her şey onun etrafında döner. Mühim olan adaletin kendisidir. Bizde bundan ayrılmayacağız inşallah” dedi.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ise, görev yeri değişen Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim´e yeni görevin de başarılar diledi.

YENİ BAŞKAN MUSTAFA DURAN

Aynı kararnameyle İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine İnegöl Adalet Sarayında görevli Sulh Ceza Hakimi Mustafa Duran getirildi. Sulh Ceza Hâkimliğine de Hâkim Cahit Gülnar atandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<