banner359

AK Parti'de mahalle başkanları toplantısı

13 Ağustos 2021 Cuma 15:17 2021-08-13 16:54:11
AK Parti'de mahalle başkanları toplantısı

Ak Parti İnegöl İlçe teşkilatı, partisinin Mahalle Başkanlarıyla toplantıda bir araya  gelerek istişarelerde bulundu.

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya ilişkin konuşan İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “AK Parti olarak gerek yerel gerekse ulusal anlamda, mahalle teşkilatlarımızın sıkı çalışmalarının ve sahaya olan hâkimiyetlerinin olumlu yönlerini her seçim en iyi şekilde görmekteyiz. Bu anlamda hem merkez hem de kırsal mahalle başkanlarımızın öneri, talep ve isteklerini son derece önemli buluyor ve planlı bir şekilde mutat olarak bir araya geliyoruz.”

“Gerçekleştirdiğimiz geniş kapsamlı mahalle başkanları toplantımız ile gerek yerelde gerekse ulusal anlamda yalanlar ile Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik beraberliği ve Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alan suni gündemlere karşı teşkilat olarak dik duruşumuzu göstermekle beraber, İnegöl için yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirdik. Doğal afetlerden ve yalanlardan siyaset üretip, Türkiye'yi emperyalist, küresel güçlerin hedefi haline getirmek isteyenlere karşı, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inandığımız yolda yürümeye, yalanlara ve algı operasyonlarına karşı, ilk günkü aşk ve azimle milletimiz, İnegöl’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 13.08.2021 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<