banner359

AK Parti'de Temayül Heyecanı

06 Şubat 2020 Perşembe 16:10 2020-02-06 18:17:58
AK Parti'de Temayül Heyecanı

28 Mart’ta yapılacak olan kongre öncesinde yeni ilçe başkanının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Trabzon Milletvekili Muhammet Balta başkanlığındaki komisyon, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla toplantı yaptı.
Balta’ya AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve yeniden ilçe başkanı aday olmayacağını belirten Mustafa Ersan’da eşlik etti.

Yapılan görüşmelerin ardında ilçe binasında şeffaf seçim sandığı kuruldu. Temayül yoklaması yapılan seçimde partili isimlerin gönlünden geçen ilçe başkanını yazdıkları öğrenildi. Çıkan sonuçların rapor haline getirilerek AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta tarafından genel merkez ve il yönetimine sunması bekleniyor.

Son Güncelleme: 06.02.2020 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<