banner359

AK Parti'den aday adayı oldu

02 Mayıs 2018 Çarşamba 20:35
AK Parti'den aday adayı oldu

Mobiliyum AVM Yönetim kurulu başkanı ve İnmoda mobilya firması sahibi İnegöl´ün başarılı iş adamlarından Talha Timur Han, AK Parti´den Bursa Milletvekili aday adayı oldu.

Türkiye´nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AMV´si olan Mobiliyum AVM Yönetim kurulu başkanı ve İnmoda mobilya firması sahibi İnegöl´ün başarılı iş adamlarından Talha Timur Han, AK Parti´den Bursa Milletvekili aday adayı oldu. Han, başvuru dosyasını AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman´a teslim etti.
 Talha Timur Han yaptığı açıklamada, “Bugün Allah´ın izniyle evraklarımızı tamamlayarak aday adaylığı başvurumuzu yaptık. İnşallah İnegöl´ümüz, Bursa´mız ve ülkemiz için hayırlı olur. Ülkemiz için birlikte her zaman çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Han, “Uzun yıllardır, ülkemize hizmette sınır tanımayan Türkiye sevdalısı dik duran güçlü bir liderimiz olmasından gurur ve şeref duyuyorum. Güçlü ve kararlı böyle bir liderimizin kurmuş olduğu ve daha uzun yıllar ülkeye hizmet ederek kadrolar yetiştirmesi ve dünya lideri olması önceliklerimiz arasındadır. Hep birlikte yeni hedeflere yürümek için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<