banner359

AK Parti tam kadro sahada

27 Aralık 2021 Pazartesi 11:30 2021-12-27 15:20:30
AK Parti tam kadro sahada

Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak yapılan çalışmada AK Parti Teşkilatları kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.
İnegöl'ün tüm merkez mahallelerinde yapılan ziyaretlerde yüzlerce teşkilat mensubu, İlçe Başkanı Mustafa Durmuş öncülüğünde Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve Belediye Başkanı Alper Taban'ın katılımıyla İnegöl esnafını ziyaret ederken, evlere de misafir oldular.
Gerçekleşen program ile  ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Durmuş;

Bizler Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete hizmet yolunda yürüyen teşkilatlar olarak her zaman sahadayız,İnegöl teşkilatı olarak 24 merkez Mahallemizi ve 92 kırsal Mahallemizi defa defa dolaştık dolaşmaya hemşehrilerimizle hasbihal etmeye, talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Bugün de yine Genel Merkezimizin direktifleri doğrultusunda,ülkemizin dört bir yanında eş zamanlı olarak ana kademe yönetim kurulu üyelerimizle,meclis üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle başkan ve Yöneticilerimizle hülasa tüm  teşkilatımızla yirmidört merkez mahallemizde binlerce vatandaşımıza ulaştık. Sn.Cumhurbaşkanımız'ın selamını götürdüğümüz her kapıda vatandaşlarımızın gösterdiği teveccühü,necip milletimizin Sn. Cumhurbaşkanımız'a ve AK kadrolara olan güvenini görmek bizleri ziyadesiyle memun etti.AK teşkilatlar için hiçbir zaman durmak yok.Her ne şart olursa olsun milletimizin yanında ve hizmetindeyiz, saha çalışmalarımızı daha da arttırarak devam edeceğiz, tüm ilçe halkımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Son Güncelleme: 27.12.2021 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<