banner359

Aktaş: Algı operasyonu yürütülüyor

18 Ekim 2017 Çarşamba 09:53
Aktaş: Algı operasyonu yürütülüyor

Eski İnegöl Devlet Hastanesi alanında yapılacak olan Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası inşaatı zemin etüdü çalışmaları sırasında usulsüzlük ve rant iddialarına ilişkin yerel gazetede çıkan haberlere sosyal medyadan cevap veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesinin proje değişikliği iddiasıyla anılmasının en açık tabiri ile itibar suikastlığına girdiğini söyledi.

Usulsüzlük ve rant iddialarına ilişkin bilgi ve belgelerin savcılığa teslim edildiği haberine sosyal medyadan cevap veren Başkan Aktaş, “Yapılan haber ve ortaya atılan iddialarla ilgili hem şansımı hem de kurumumu zan altında bırakmaya çalışılan "Belediye Binası ve Meydan Çalışması" ile ilgili dün ilgili şahıs tarafından yeni bir iddia ile adli makamlara müracaat edildiğini öğrendik. Yapılan basın açıklamasında da ifade edildiği gibi; proje sahasının zemin etüd çalışmasını yapan firma ile uygulama projesini yapan firma arasında olduğu iddia edilen telefon görüşmesi bu iki firmayı ve yetkililerini bağlamaktadır. İnegöl Belediyesinin ne başkan düzeyinde ne de bürokrat düzeyinde böyle bir bilgisi bulunmamaktadır” dedi.

"ALGI OPERASYONU"

Başkan Aktaş, “Hal böyle iken İnegöl Belediyesinin proje değişikliği iddiasıyla anılması en açık tabiri ile itibar suikastlığına girmektedir. Biz kurum olarak “ilk günkü raporlar ve proje doğrultusunda en küçük bir fiyat artışı ve değişiklik olmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.” Kurumumuz haricinde yapıldığı iddia edilen görüşmeler şahsımı ve kurumumu bağlamamaktadır. Bu konu hakkında varsa gereği adli makamlarca değerlendirilecektir. Bu vesile ile ayrıca şunu da hatırlatmak isterim; madem ihaleyi alan firma zemin etüdü yapan firmayı aradı bu bilgiyi ilgili firma bizimle niye paylaşmadı veya bu bilgi madem ilgili gazeteciye ulaştı, niçin bunu şimdi açıklama gereği duydu? Bu soruların cevabı eminim kamuoyunu rahatlatacaktır. Şahsımın, çalışma arkadaşlarımın bilgisi dahilinde olmayan bu gelişmelerle ilgili şahsımın ve kurumumun isminin "algı operasyonu" mahiyetinde uğradığı eleştiri ve kul hakkı kaybının da huzuru mahşere bırakıldığını önemle bildiririm” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<