Aktaş'tan Kaplan'a ziyaret

15 Ocak 2016 Cuma 10:51 2016-01-15 10:53:20
Aktaş'tan Kaplan'a ziyaret

 İnegöl´deki kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ı makamında ziyaret etti.

banner380
Emniyet Müdürlüğü binasındaki birimleri tek tek gezerek Emniyet mensuplarına kolaylıklar diledikten sonra Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ın makamına geçen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Kısa bir süre önce çok değerli Başsavcımızın yaptığı açıklamada, 2014 yılına göre 2015 yılında tüm suçlarla alakalı yüzde 10´luk bir düşüş olduğunu gördük. Tabii gönül arzu eder ki hiçbir olay, hiçbir sıkıntı olmasın. Hamdolsun hem Emniyet teşkilatımızın hem Jandarma teşkilatımızın bu noktada hazır ve nitelikli olduğunu biliyorum. Genel anlamda 2016 yılında neler yapabiliriz, yeni emniyet binamızla alakalı, Ankara ve Bursa kaynaklı neler yapabiliriz noktasında istişare edeceğiz. MOBESE, emniyetle işbirliği ile yaptığımız bir çalışmaydı. Biz şuanda MOBESE´nin tam faydalarını görmüyoruz ama daha ilerleyen zamanlarda göreceğimize inanıyorum. Şehrin huzuruna ve sükutuna da çok büyük katkısı olacak. Müdürümüze teşekkür ediyorum. Tüm Emniyet mensubu arkadaşlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

YENİ EMNİYET BİNASI TEMELİ BU SENE ATILACAK

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise, “Bizleri hangi durumda olursa olsun yalnız bırakmayan, başımız her dara düştüğünde müracaat ettiğimiz kıymeti Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsun kurumumuzu da ziyaret ederek neler yapabileceğimiz konusunda sürekli bilgi alışverişin de bulunuyoruz. Çalışmalarını kamuoyu yakından takip ediyor. Sosyal belediyeciliğin içinin dolu bir şekilde nasıl olacağını kamuoyuna paylaşıyor. Toplumun huzur ve güveninin tesisini biz sağlarken, refahını arttırılmasının ve sosyal politikalar üretilmesinde bizlerde destekler veriyoruz. 2015 yılı ORC´nin yaptığı araştırmada da Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye ilçeleri içerisinde ilk 20´nin içerisindedir. Bunlar çok kolay sağlanan veriler değil, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da aynı şevk ve heyecanla ilçemize değer katacağından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizde Emniyet birimleri olarak toplumun huzuru, güveni ve refahını sağlama noktasında elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi il özel idarelerindeydi. Biz çalışmalarımızı ona göre yapmıştık. Ama özel idareler kapatılınca ihale TOKİ´ye gitti. Maliyet hesaplaması yapılıp TOKİ´ye devredileceği bilgisini aldık. Bizim tarafımızdan bir eksiklik yok, dosyalarımızı tamamladık. İnşallah ihaleye çıkarıp, bu sene içerisinde inşaat çalışmalarının başlamasını bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 15.01.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<