banner359

Alanyurt Afet Evlerinde Yılan Paniği

24 Temmuz 2015 Cuma 18:19 2015-07-24 18:20:27
Alanyurt Afet Evlerinde Yılan Paniği

 Yaz sıcaklarının yüzünü göstermeye başlaması ile birlikte yerleşim yerlerinde baş gösteren yılanlar vatandaşların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Yabani otlarının her yaz döneminde hüküm sürdüğü Alanyurt Afet konutlarında yılan paniği yaşanıyor. Afet konutlarında eve giren yılanı gören ev bireyleri durumu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerine haber verdiler.


EKİPLER YILANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri eve giren zehirli olduğu iddia edilen yılanı yakalayıp, uzaktaki dağlık alana götürerek doğaya saldılar.

ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKE ALTINDA

Afet evlerinde ikamet eden sakinlerden Ali Şen, “Belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. şu an burada görülen üçüncü yılanı da yakaladılar. Daha önceki yılanları kendi evimizden kendimiz çıkardık. Kapımızı penceremizi rahat bir şekilde açamıyoruz. Her taraf yılan dolu. En önemlisi çocuklarımız var. Çocuklarımız tehlike altındalar. Bu yalın da yakalanmasıydı bizim için sıkıntı olacaktı. Ekipleri teşekkür ediyoruz. Tedbirlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK

Mithat Kurtulmuş ise, “Belediye ekiplerimizin burada düzenleme yapmasını istiyoruz. Yabani ot her taraf. Böyle olursa bu yılanlar bitmez. Çocuklarımız tehlike altında. Can güvenliğimiz yok” dedi.

Ahmet Uslu´da, “Buradaki yabani otların kesilip çevre düzenlemesi yapılmasını istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2015 18:20
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberYılan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<