banner359

Altıeylül Masa'da Bursa İkincisi

23 Şubat 2016 Salı 10:07 2016-02-23 10:09:46
Altıeylül Masa'da Bursa İkincisi

 Bursa Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ve 16-17 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan okullar arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi müsabakalarında Altıeylül Ortaokulu Bursa ikincisi olarak, Bursa´yı Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Okul Müdürü Mehmet Göksu, "Bu sonuç bizim için gurur vericidir. Ben kurumum adına öncelikle beden eğitimi öğretmenimiz Fatma Doğan´ı ve sporcularımızı tebrik ediyor ve Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum. Ayrıca İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü İsmail Gümüş´e, İnegöl Belediyespor´a ve İnegöl Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2016 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<