banner359

Anıl çark etti...

23 Haziran 2016 Perşembe 16:42 2016-06-23 17:19:26
Anıl çark etti...

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah'ın, bir programda büyükşehir ile ilgili yaptığı  "Ankara´dan ve AK Parti Hükümeti’nin nimetlerinden yeterince yararlanamıyoruz. Bursa´dan gerekli desteği alamıyoruz" açıklamaları gündemindeki sıcaklığını koruyor. 

Öğrencilerle  buluşmasında, Büyükşehir konusunda "İnegöl'ün Bursa’ya bağlanması ayağına bağlanmış bir pranga diye düşünüyoruz.Bursa,inegöl'ü arka bahçesi olarak gördü" ifadelerini kullanan  İTSO Başkanı Metin Anıl, Yeni Marmara Gazetesi'ne verdiği demeçte, "Bugüne kadar gerek Büyükşehir, gerekse Ankara sorunlarımızı hiç yanıtsız bırakmadı" dedi.

Cerrah’ın açıklamalarına tepkiler yağarken en ser tepki AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'den geldi.Şahin; “Haddi aşmıştır. İnegöl Bursa merkezden sonra en çok yatırım alan ilçedir. İlçe halkının refahı, huzuru için bütün kuruluşlarımız azami görev üstlenmiştir. Benim üzüntüm İnegöl’de yapılan yüzlerce hizmetin görmezden gelinmiş olması. Sayın Cerrah’a da İnegöl’de gezmesini yapılanları görmesini eğer gezmiyorsa açıp gazetelerden takip etmesini öneririm. Son 5 yılda 20 okul, 5 köprülü kavşak ve 1 Milyar TL’lik yatırım yapıldı. Adliye Sarayı, Diş Hastanesi, Gençlik ve Spor Merkezi gibi bir çok alanda önemli hizmetler İnegöl’e kazandırıldı. Şunu belirtmek istiyorum konu ile ilgili vekillerimiz İlçe Belediye Başkanımız Sayın Aktaş’a konu ile ilgili sitemlerini iletmiştir. Bundan sonraki takdir sayın Aktaş’a ait. Gereğini yapacaktır. Siyasi bir konuda gereksiz bir yorum yapılmıştır. Herkes kendi işine baksın.



Kaynak:Yeni Marmara Gazetesi

Son Güncelleme: 23.06.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<