banner359

Araçtaki kadını silahla yaralayan şahıslar hakim karşısında 

25 Ocak 2019 Cuma 14:13 2019-01-25 16:29:36
Araçtaki kadını silahla yaralayan şahıslar hakim karşısında 


İnegöl'de  düğün eğlencesinden dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobile kurşun yağdıran ve araçtaki Ayşe K.'nın ağır yaralanmasına neden olan silahlı saldırının şüphelileri ilk kez hakim karşısına çıktı. 
Edinilen bilgilere göre, 1 Nisan 2018 tarihi  gece 03.00  sıralarında düğün eğlencesinden evlerine dönmek üzere özel otomobilleriyle seyir halinde olan ailenin aracının önü Turgutalp Mahallesi Kiraz sokak üzerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından başka bir araçla kesildi. Araç içerisinden çıkan şahıslar, ailenin içerisinde bulunduğu araca kesme tabir edilen tüfekle ateş açarak kaçtı. Saldırı sırasında otomobilin arka koltuğunda oturan 38 yaşındaki Ayşe K. açılan ateş sonucu sırtından yaralandı.
Otomobille İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle ameliyata alındı. 
Olayın ardından yakalanan silahlı saldırı şüphelileri Ferhat Acar ve Bekir Demirel mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilmiş lerdi.
Öldürmeye teşebbüsten yargılanan 2 sanık İnegöl Ağır Ceza mahkemesinde ilk kez hakim karşısına çıktılar. Olayda yaralanan Ayşe K. İse duruşmaya katılmadı. 
İlk savunmasını yapan Ferhat Acar, "Benim iş yerim daha önce kurşunlanmıştı. Olay gecesi yanımda olan Hasan, bir araçtan şüphelendi. Aracı durdurdu bende bakmaya gittim. Aracı üzerime sürünce bende yere düştüm ve silah patladı. Kasten bir şey yapmadım kazara oldu" dedi.
Sanık Bekir Demirel, "Ferhat arabayı sür dedi bende sürdüm. Ateş etmedim" dedi.
Mahkeme 7 Mart 2019 tarihine ertelendi.

Son Güncelleme: 25.01.2019 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<