Ateş Karıncaları hız kesmiyor

01 Eylül 2020 Salı 13:49 2020-09-01 13:53:11
Ateş Karıncaları hız kesmiyor


İnegöllü hayırsever iş adamlarının desteğiyle çadırlarını ve kamp malzemelerini alan Ateş Karıncaları faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

İlk kamp programını Osmanlının Kuruluş Otağı olan Keles Kocayayla da gerçekleştiren gençler hem çeşitli spor dallarını yapma fırsatını buldu hem de açık havada konferans ile eğitim gördü.

Bursa’ya bağlı keles ilçesinde bulunan Kocayayla kamp alanında yaklaşık 50 kişilik gencin katılımıyla gerçekleşen İki günlük etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi Derneği başkanı Tarık Bostancı; “Geçtiğimiz hafta genç kardeşlerimizle birlikte bisiklet turunda oluşturduğumuz sinerjiyi, bu hafta da Keles de kamp programı tertip ederek yine aynı şekilde pandemi kurallarına  dikkat ederek sürdürmek istedik. Hakikaten gençlerimizin hepsi pırıl pırıl. Yeterki biz sorumlular olarak onlara doğru yönlendirmeleri yapalım. Hepsi de kalbinde Allah korkusu olan, Vatanına Milletine faydalı maddi ve manevi donanıma sahip sağlam karakterli bir birey oluyorlar.

Burada kamp programı içerisinde yapmış olduğumuz doğa yürüyüşü, iple tırmanma, ata binme ve futbol gibi sporlarla, açık havada konferans ile genç kardeşlerimizin üzerimize yüklediği sorumlulukları layıkıyla yerine getirmek için gayret ediyoruz. Yani baktığımız zaman burada gece çadırda kalan 15 yaşındaki bir genç kardeşim bunu ömür boyu unutamayacak belki de. Onlar için çok değerli çünkü birlik ve beraberlik ortamı içerisinde bir şeyler paylaşmak. Kurucu başkanımız Fatih Bayram’ın da dediği gibi biz konuşarak değil çalışarak yol almaya mecburuz. Çünkü şer cepheler onları bataklığa sürüklemek için uyuşturucu, alkol, zina gibi silahlarıyla dört bir taraflarını kuşatıyorlar. Bizim STK lar olarak onlara pozitif seçeneklerinde olduğunu göstermemiz gerekiyor. Bu vesileyle bütün İnegöllü genç kardeşlerimize buradan seslenmek istiyorum. İnanın bana mutlu olmak için o kadar çok helal yol var ki bunu görmek, en azından denemek için derneğimize sadece bir çay içmeye bile gelmeniz yeterli olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.09.2020 13:53
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<