banner359

Ateş püskürdü!

06 Haziran 2022 Pazartesi 22:53 2022-06-07 10:03:43
Ateş püskürdü!

İsaörenspor ile Osmaniyespor arasındaki gerginliğin kilit ismi önemli açıklamalarda bulundu. 

İsaörenspor teknik direktörü Cemal Yılmaz maçtan önce istifa ettiğini açıklayarak İsaörenspor eski yönetimine adeta ateş püskürdü.

Dedikodulara son veren açıklamada Yılmaz eski yönetimi suçlayarak " İstifa sebebimi açıklıyorum. Perşembe akşamı yönetim toplandayken iki yönetici sosyal medya hesabından istifa ettiğini beyan etti. Bende istifaları görünce istifa etme gereği duydum. Ben onlarla göreve geldim onlarla bırakırım bıraktımda."

YANLIŞ İNSANLARLA YOLA ÇIKTIK
İsaörenspor eski yöneticilerinin futbolcuları yalnız bıraktığını belirterek "Daha sonra maça çıkacaklarını söylediler. Ben bir kere istifa ederim bu iş çocuk oyuncağı değil. Yola çıktığın insanları iyi tanıman gerekiyormuş. Demek ki biz yanlış insanlarla yola çıktık. Bunun sonucunda pazar günü sahada herkes gördü. Eski yöneticilerden kimse sahada yoktu. O kadar emek boşa gitti çocukları yüzüstü bıraktılar. Ben bu çocukların emeklerini üzülüyorum benim üzülmem bir şey ifade etmiyor."

Son Güncelleme: 07.06.2022 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<