banner359

Ateşe tiner dökünce alevler arasında kaldı

03 Kasım 2022 Perşembe 12:33 2022-11-03 16:57:46
Ateşe tiner dökünce alevler arasında kaldı

Ertuğrulgazi mahallesinde inşaat malzemeleri satış işyerinde meydana gelen olayda işyeri bahçesindeki ateşe tiner döken Suriye uyruklu Çocuk, tinerin harlaması ağır yaralandı. Ateş alan çocuğu kurtaran işçi de ellerinden yaralandı. 
Olay Ertuğrulgazi mahallesinde faaliyet gösteren inşaat malzemeleri satışı yapılan işyerinin bahçesinde meydana geldi. Suriye uyruklu Vahid Mahmoud(9), işyerinden aldığı tiner şişesini oyun oynarken bahçede yakılan ateşin üzerine döktü. Tinerin döküldüğü ateş bir anda harlayarak çocuğun üzerindeki eşyaları tutuşturdu. Çocuğun yandığını gören işyerindeki işçi Suriye uyruklu Sahoud J.(40), üzerindeki montla çocuğu söndürmeye çalıştı. Yaralanan yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinde 2. Derece yanıklar oluştu, çocuğu kurtaran işçinin ise ellerinde ise yanıklar oluştu. Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen çocuk, ambulansla Bursa Şehir Hastanesi Yoğun bakım bölümüne sevk edildi. Çocuğu kurtaran işçi ise tedavinin ardından taburcu edildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 03.11.2022 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<