banner359

Av tüfeğiyle eniştesini vurdu

02 Aralık 2022 Cuma 10:09 2022-12-02 10:37:23
Av tüfeğiyle eniştesini vurdu

Mesudiye Mahallesinde meydana gelen olayda bir şahıs, eniştesini çalıştığı mobilya fabrikası girişinde av tüfeği ile ateş ederek bacağından yaraladı. 
Olay Mesudiye Mahallesi Çiftlik sokakta faaliyet gösteren mobilya fabrikası önünde meydana geldi. İddiaya göre Halil A.(40) ve Yusuf C. (53)'nin çocukları arasında çıkan tartışmaya bir gün sonra dahil oldular. Bu duruma sinirlenen Halil A. evinden av tüfeğini alıp eniştesi Yusuf C.'nin çalıştığı fabrikaya gitti. Halil A. Fabrikanın girişine çağırdığı eniştesine tüfekle defalarca ateş etti. Saçmaların sağ bacağına isabet ettiği Yusuf C. Yaralandı. Yaralı olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri suç aleti tüfekle şüpheli Halil A.'yı yakalayarak gözaltına aldılar. 
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 02.12.2022 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<