banner359

Avarlar Kavşağı Açıldı

06 Nisan 2017 Perşembe 13:06 2017-04-06 13:09:26
Avarlar Kavşağı Açıldı

Mobilya sanayiini karayoluna bağlayan, karayolunda kesintisiz ulaşım sağlayacak olan Avarlar köprülüğü tamamlanarak hizmete açıldı.

Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl giriş ve çıkışlarında transit geçişlerin sağlanması amacıyla Kurşunlu ve Oylat kavşaklarına köprülü kavşak çalışmaları yapılıp hizmete açıldı. Organize Sanayi Bölgesi ile bağlantıyı sağlayan OSB kavşağı da geçtiğimiz aylarda yapılarak Hikmet Şahin Köprülü kavşağı adıyla hizmete sunuldu. Kesintisiz ulaşımın sağlanması amacıyla yapılan kavşak çalışmalarına Kulaca ve Avarlar kavşağı projeleri de eklendi. Aynı paket içerisinde yaklaşık 10 milyon liraya ihale edilen Kulaca ve Avarlar köprülü kavşakları çalışmaları 2016 yılı Mart ayında başlamıştı. Aynı anda çalışmalarına başlanan iki kavşaktan biri olan Kulaca kavşağı 17 Ekim 2016 tarihinde törenle hizmete açıldı.
2016 yılı sonunda bitirilip hizmete açılması hedeflenen Avarlar kavşağındaki çalışmalar hava muhalefeti nedeniyle bir süre durmuştu.
AÇILDI
Yaklaşık 15 günden bu yana 1 Kilometrelik gidiş ve dönüş uzunluğuna sahip Avarlar köprülü kavşağının üst geçit kısmı bugün itibariyle trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 06.04.2017 13:09
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<