Avarlar kavşağında mutlu son

28 Ağustos 2017 Pazartesi 15:15
Avarlar kavşağında mutlu son

Mobilya sanayiini karayoluna bağlayan, karayolunda kesintisiz ulaşım sağlayacak olan Avarlar kavşağını kanayan yarası alt geçit kısmı da hizmete açıldı. Mobilyacıların toplanıp tepki göstermesinin ardından çalışmaları hızlandırılan Avarlar kavşağının alt geçit kısmı hizmete açıldı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in girişimleri ile Bursa-Ankara karayolunda kesintisiz ulaşımın sağlanması amacıyla yapılan Avarlar köprülü kavşağı tam anlamıyla hizmete başladı.
Organize Sanayi Bölgesi Hikmet Şahin, Kurşunlu, Oylat ve Kulaca kavşaklarına köprülü kavşak yapılarak hizmete sunulmasının ardından, Kulaca kavşağı ile aynı anda inşaat çalışmaları başlayan fakat zemin ve hava koşulları nedeniyle aksayan Bursa-Ankara karayolu üzeri Avarlar Köprülü Kavşağı geçtiğimiz günlerde transit geçişe açılmıştı. 
ÜST KISMI AÇILMIŞTI
Avarlar kavşağının üst geçiş kısmı geçtiğimiz günlerde açılmıştı.
MOBİLYACILAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Avarlar’ın alt geçit kısmı ise uzun süre yapılamamıştı. Proje değişikliğine gidilen alt geçiş kısmının uzun süre tamamlanmamasına Ertuğrulgazi caddesi Mobilyacı esnafları tepki göstermişti. 
Yaşanan tepkinin ardından ihaleyi alan firma çalışmalarını hızlandırarak alt geçiş kısmını geçtiğimiz gün tamamladı.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de Avarlar kavşağının tam anlamıyla bayrama kadar hizmet vereceğini açıklamıştı.
Alt geçiş ve yan kol yolları asfaltlanarak yapılan Avarlar kavşağı dün itibariyle hizmete tam anlamıyla başladı. Çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<