banner359

Bağ evi tamamen yandı..!

23 Mart 2016 Çarşamba 00:01 2016-03-23 00:03:43
Bağ evi tamamen yandı..!

BAĞ EV ALEV ALEV

İnegöl´e bağlı Hocaköy mahallesinde bulunan hobi bahçesi içerisindeki bağ evi cayır cayır yandı. Patlamaların yaşandığı bağ evindeki yangın İnegöl İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda ormana sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´e bağlı Hocaköy mahallesi üzerindeki dağ yamacında bulunan ve 4 emekli eğitimciye ait olduğu bildirilen Hobi bahçesi içerisinde bulunan bağ evinde bir anda patlamalar yaşandı. 3 defa patlamanın olduğu ev bir anda alev aldı. Patlama seslerini duyan mahalle sakinleri dağ yamacına baktıklarında cayır cayır yanan evi gördüler. Yangını gören mahalle sakinleri durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdiler.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede yangın söndürme araçları ile yangın yerine gelen İtfaiye ekipleri yamaca çıkarak alevlere teslim olan yangına dört bir yandan müdahale ettiler. Evden çalılık alana da sıçrayan yangın İtfaiye ekiplerin müdahalesi sonucunda kısa sürede kontrol altına alındı. Yoğun çabalar sonucunda söndürülen yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, arı kovanları da yandı. Yangının ve patlamaların nedeni araştırılıyor. 

Son Güncelleme: 23.03.2016 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<