Baltayla Dehşet Saçtı

12 Ağustos 2017 Cumartesi 10:47
Baltayla Dehşet Saçtı

Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren BUSKİ İnegöl Şube Müdürlüğü ile çevredeki dükkânların camlarını balta ile tuzla buz eden şahıs, İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay önceki gece saat 01.00 sıralarında Cuma Mahallesi Elektrik Sokak üzerinde meydana geldi. Mustafa A. isimi şahıs elindeki balta ile sokak üzerinde hizmet veren BUSKİ İnegöl Şube Müdürlüğü ile çevredeki işyerlerinin camlarını kırdı.

BUSKİ İnegöl Şube Müdürlüğünün camlarını kırarak içeriye giren Mustafa A. isimli şahıs içeride bulunan çok sayıda bilgisayara zarar verdi. Şahıs, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<