banner359

Başdanışmana ziyaret

29 Mayıs 2017 Pazartesi 12:11 2017-05-29 12:14:05
Başdanışmana ziyaret

 Uluslararası Alija Düşünce Derneği yönetimi, Mart ayında İnegöl´e bir konferans için gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu´yu Ankara´da makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Uluslararası Alija Düşünce Derneği Başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ahmet Sert, "Derneğimizin davetlisi olarak yakın zamanda ilçemizde misafir ettiğimiz Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı sayın Yalçın Topçu´yu,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde iadeyi ziyaret ederek, sohbet ve istişare etme fırsatımız oldu. Değerli başdanışmanımız ile ağırlıklı olarak Bosna Hersek´i konuşma fırsatımız oldu. Yine yakın zamanda balkanlara yaptığı ziyaret ve çalışmalarından söz ettiler. Bizler 2017´de Bosna-Hersek´te ve ilçemiz İnegöl´de yapmayı hedeflediğimiz Uluslar arası Aliya Sempozyumu, yine Bosna Hersek´te bilgisayar sınıfı projelerimizi anlatma fırsatımız oldu. Bosna´da iş fırsatları konusunda İnegöl´de iş adamlarımıza yaptığımız çağrının, Bosna´ya yaptığımız davetin önemi üzerinde durarak tebrik teşekkür ve dualarını ilettiler” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ise, "Düşünce temelli bir dernek olan Uluslar arası Alija Düşünce Derneği´nin merkezi İnegöl gibi bir ilçede olması, ilçe vizyonuna da çok yakıştı. İnegöl´de yaşayan tüm vatandaşlarımızı, dernek yöneticilerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 29.05.2017 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<