banner359

Başkan Aktaş’tan İnegöl emniyetine ziyaret

13 Aralık 2016 Salı 13:49
Başkan Aktaş’tan İnegöl emniyetine ziyaret
İnegöl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan saldırıların Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kast etmek için gerçekleştirildiğini ifade ederek, “Artık boyun büken, eğilen, bilmem kaç dolar almak için beklenti içerisinde olan bir Türkiye yok. Böyle bir gidişatın içeriden ve dışarıdan muhakkak suretle baskılarla değiştirmeye, yönlendirmeye çalışıyorlar” dedi.
Cumartesi akşamı İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısında 36’sı polis 8’i sivil olmak üzere 44 vatandaşımız şehit oldu. 150 dolayında yaralının bulunduğu menfur saldırı tüm ülkeyi yasa boğarken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugün AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte İnegöl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Polislerle görüşüp başsağlığı dileklerini ileten Aktaş ve beraberindekiler, ardından Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret etti.
"Necip Türk Milleti bu sıkıntıları aşacaktır"
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün çok değerli İlçe Başkanımız, yönetici ve meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber İlçe Emniyet Müdürümüzü ve onun şahsında da tüm emniyet mensubu arkadaşları ziyarete geldik. Öncelikle Cumartesi akşamı yaşanan menfur saldırıdan dolayı şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah onların şefaatine bizleri de nail eylesin. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Açıkçası şunu çok iyi biliyoruz ki bu yapılanlar ülkenin birlik ve beraberliğine kast etmek için yapılmıştır. Ülkenin huzuruna yönelik yapılmıştır. Çünkü Türkiye şuan bulunduğu stratejik konum itibariyle hem mazlumların ümidi hem de gelişen ve değişen yapısıyla da gerçekten dünyanın parlayan yıldızıdır. Ama bu istikrarlı gidişe birileri dur demeye çalışıyor. Artık boyun büken, eğilen, bilmem kaç dolar almak için beklenti içerisinde olan bir Türkiye yok. Türkiye gerçekten ayakları üzerinde durabilen, yanlışa yanlış diyebilen, doğruyu da kim olursa olsun alkışlayabilen, destekleyebilen bir ülke Türkiye. Dolayısıyla böyle bir gidişatın içeriden ve dışarıdan muhakkak suretle baskılarla değiştirmeye, yönlendirmeye çalışıyorlar. Ama inanıyor ve ümit ediyorum ki necip Türk milleti bu acıları, bu sıkıntıları aşacaktır. Emniyet teşkilatımızın da ne kadar fedakarane çalıştığını 3 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan biri olarak yakinen bilenlerden biriyim. Dolayısıyla hem İnegöl’ümüzde hem de ülkemizin dört bir yanında bu hizmeti veren çok değerli polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Hepimizin başı sağ olsun diyerek bugün Emniyet Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Emniyet Müdürümüz ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.
"Her zaman emniyet güçlerimizin yanındayız"
AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel de her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını belirterek “Bugün AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Belediye Başkanımızla birlikte 10 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleşen menfur saldırıda şehit düşen polislerimiz için taziye ve yaralanan polis kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek maksadıyla Emniyet Müdürlüğümüzü ziyarete geldik. Öncelikle şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine sabırlar diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza da Allah’tan şifalar diliyoruz. Gelişmekte olan bir Türkiye’yi istemeyen gerek iç ve dış güçler ve bunların taşeronları marifeti ile gerçekleşmiş olan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. Biz Allah’ın izniyle her zaman emniyet güçlerimizin ve polisimizin yanındayız. Türk halkı olarak da desteğimizi veriyoruz” diye konuştu.
"Mücadelemizi sürdüreceğiz"
Ülkenin birlik beraberliği için taviz vermeden mücadelelerini sürdüreceklerini kaydeden Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise “Belediye Başkanımız AK Parti İlçe Başkanımız ve değerli yönetimiyle birlikte bizler ziyarete geldi. Cumartesi akşamı yaşanan bu menfur saldırıyla ilgili geçmiş olsun dileklerini ileterek başsağlığında bulunmuşlardır. Bu hassas ve duyarlı davranışlarından dolayı, bizleri sahiplenen, kucaklayan bizlere her konuda destek veren yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin birliği, beraberliği için canımızı vermeye ve birlik beraberliğimizi bozmaya yönelik iç ve dış mihraklara karşı canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz bunda kararlıyız. Hiçbir güç, hiçbir kuvvet bizi vazgeçiremeyecektir. Biz 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız, STK’larımız, siyasi partilerimiz ve aynı zamanda yerel yönetimlerimizin bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Biz onlardan aldığımız enerjiyle, güçle art niyetli kişilere karşı hiçbir şekilde taviz vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<