banner359

Başkan Taban 1 Mayıs’ta Çiftçi Kadınlarla Buluştu

02 Mayıs 2019 Perşembe 09:39
Başkan Taban 1 Mayıs’ta Çiftçi Kadınlarla Buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Kozluca kırsal mahallesinde tarlada çalışan tarım işçilerini ziyaret etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tarlada çalışan tarım işçilerini ziyaret etti. Kozluca Kırsal Mahallesinde tarlada çalışan çoğunluğu kadın işçileri ziyaret eden Taban, işçilerle sohbet edip sorun ve şikayetlerini dinledi. Daha sonra öğlen molasına çıkan işçilerle birlikte oturup yemek yedi.

İnegöl Belediyesi tarafından çiftçilere pide ikramı yapılan ziyarette bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Çok değerli ablalarımızı ve çalışan tüm emekçilerimizi sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Bugün 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramı ama gördüğünüz gibi onlar yine çalışmaya devam ediyor. Bu vesileyle bugün öğlen arasında onların yanına gelip ekmeğimizi bölüşelim istedik. Bir araya gelmişken bizlere iletmek istedikleri şeyleri duymak adına güzel bir buluşma oldu. İşçi kardeşlerimizi dinleyerek onlara bu şehrin yönetiminde katkı sunmaları konusunda bilgi alışverişi yapıyoruz aynı zamanda. Ben işçi kardeşlerimizin emek ve dayanışma günlerini kutluyorum. Her daim onların fikir ve önerilerine açık olduğumu bilmelerini istiyorum. Gerçekten bir Belediye Başkanı olarak onlar için yapacağım ne varsa en iyisini yapmak istiyorum. Vatandaşların ekonomik düzeylerinin artırılması, sosyal hayatlarının güzelleşmesi gibi konularda elimizden gelen çabayı göstererek bu haklarını artırmanın kıvancını yaşamak istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<