banner359

Bedir: Nevruz, Türk'ün bayramıdır

21 Mart 2018 Çarşamba 16:55
Bedir: Nevruz, Türk'ün bayramıdır

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir Nevruz Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında “Köklü milletimizin bugüne kadar taşınan değeri olan Nevruz bizler için iftihar kaynağıdır” dedi. 

21 Mart Türk Dünyası Toplulukları ve Nevruz Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “ Türk Dünyası’nın büyük coğrafyasında birlik, dirlik, ümit,barış,uyanış ve dirilişin sembolik olarak tarihi olan bugünde, insanlarımız birlik ve beraberlik içerisinde daha çok kenetlenmelidir. Nevruz Bayramı, binlerce yıllık tarih içerisinde, aziz ve büyük Türk Milletini ortak sevinç,huzur,ülkü ve dostlukta buluşturan, büyük ve köklü bir kucaklaşma fırsatı olarak geçmişten bugüne ulaşmıştır.  Köklü milletimizin bugüne kadar taşınan değeri olan Nevruz bizler için iftihar kaynağıdır. Türk Devleti arasında büyük bir coşku ile kutlanan Nevruz Bayramı, yüzyıllardır Türk Dünyasının mensuplarına yönelik atılan fitne tohumlarını kurutan, o tohumları ekenlerin moralini bozan bir bayramdır. Sadece Nevruz Bayramı’nda değil, Türk Milletinin tüm unsurları ile her gün, her an birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu unutmamalı ve bu değerleri son derece önem vermelidir. Öyle ki tarihimizi, kültürümüzü, şiirimizi, şarkımızı, gelenek ve göreneklerimizi her an yaşatırsak, bizi kimse bölemez, bizi kimse zarar veremez. O nedenle tüm bireylerimizi ile birlikte Nevruz Bayramı gibi, kültürümüz ve geleneklerimizi en iyi şekilde yaşatmalıyız” dedi. 

Bedir konuşmasını şöyle sürdü, “Nevruz Bayramı esasında Türk Milleti’nin atalarından aldığı emanet olan bir bayramdır ve baharın gelişini, Türk Milleti’nin dirilişini temsil eder. Ancak görüyoruz ki ülkemiz sınırları içerisinde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kasteden hainler bu bayramı kendilerinin bayramıymış gibi kullanarak Nevruz’un adını kirletmeye, yıpratmaya ve o şekilde lanse etmeye çalışmaktadır. Bu bayram Türk Milleti’nin bayramıdır. Bu bayram barışın,huzurun,güvenliğin bayramıdır. Bu bayram hiçbir şekilde bebek katillerinin, terörist hainleri bayramı olmadı,olamaz. Bu nedenle meydanlarda terör örgütü propagandası yaparak Nevruz Bayramı kutladıklarını iddia edenler tamamen provokatif eylemler düzenlemektedir. Bu duygu ve düşüncelerimle aziz Türk Milleti’nin Nevruz Bayramı’nı kutluyor, milletimiz için kötü günleri geride kalmasını ve hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
InegölMhpHayatiBedir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<