banner359

Bedir:'Pkk Geçmişte Mağlup Olanların Artığıdır'

01 Ağustos 2017 Salı 15:55 2017-08-01 16:25:46
Bedir:'Pkk Geçmişte Mağlup Olanların Artığıdır'

 Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,bugün Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında yürütülen operasyon esnasında, PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu 2 askerin şehit olmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bedir açıklamasında, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket terörle mücadeleye ve hainlerle savaşa daima destekçidir ve devletiyle yan yana durmaya devam edecektir” dedi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “ Türk Milleti ne hazindir ki her dönemde ve her süreçte felaketten kurtulamamaktadır, acı üstüne acı yaşamaktadır. Ardı ve  arkası kesilmeyen acı haberlerden dolayı milletimizin gözü yaşlıdır. Geçtiğimiz gün Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında Terörle Mücadele eden askerlerimiz tarafından yürütülen operasyon esnasında, hain, kalleş, melun PKK terör örgütü tarafından döşenen bayına basılması sonucu 1’i Binbaşı toplam 2 askerimiz şehit olmuştur. Bu elim hadise milletimize derinden etkilemiş, gönüllerde yangın yerine çevirmiştir.  Vakit,  3tarafı denizle, 4 tarafı düşmanla çevrili Türk yurdunda şehitlerimize görevlerimizi yerine getirme vaktidir” şeklinde konuştu. 
“PKK geçmişte mağlup olanların kalıntılarıdır”  diyerek konuşmasını sürdüren Bedir, “Geçtiğimiz gün Diyarbakır’ın Lice ilçesinde askerlerimiz şehit olurken, aynı anda Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafında icra edilen operasyonda 1’i kadın 2 terörist ölü geçirilmiştir. Bu haberlere baktığımızda şunu anlıyoruz ki Türk Devlet ve Türk Milleti öldürerek yenemeyeceğiniz bir toplumdur, bir devlettir. 1071’den beri görüyoruz ki sayımızın azlığı ve şehitlerimizin çokluğu ile birçok zafere imza attık, birçok düşmanı püskürttük. Dün adı başkaydı bu gün PKK terör örgütü.  Ama gerçek olan bir şey var ki , PKK asla ve asla Kürt kardeşlerimizi temsil etmemektedir. PKK dün İstanbul’da, Çanakkale’de, Varna’da, Kosova’da mağlup olanların artığıdır, kalıntısıdır. Bizleri öldürerek yenmeye çalışanlar Türk Milletinin bir ölüp bin dirildiğini fark edememektedir” ifadelerini kullandı. 

MHP’nin devletinin yanında durmaya devam ettiğini belirterek konuşmasını sürdüren Bedir, “Milliyetçi- Ülkücü Hareket terörle mücadeleye ve hainlerle savaşa daima destekçidir ve devletiyle yan yana durmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerimle Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında şehit olan 2 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınların ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene ” dedi.

Son Güncelleme: 01.08.2017 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<