Belediye'den Şehit Ailesine Vefa

17 Aralık 2015 Perşembe 20:59 2015-12-17 21:07:19
Belediye'den Şehit Ailesine Vefa
1992 yılında vatani görevini yaparken şehit olan İnegöllü askerin ailesinin atıl vaziyetteki evi İnegöl Belediyesi tarafından yıkılarak, yerine bir ev yapılıyor.

İnegöl´e bağlı Yeniyörük Mahallesinde ikamet eden Şaban ve Hasibe Yılmaz çiftinin oğulları Erhan Yılmaz, 1992 yılında Kuzey Irak sınırında haince yapılan saldırı sonucu şehit olmuştu. Şehit ailesinin Yeniyörük mahallesindeki harap şekilde olan evinin yerine yeni ev yapma kararı alan İnegöl Belediyesi 1,5 ay önce başladığı çalışmada sona geldi. Şehidin ailesini ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Uğur Baş ve Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit inşaatı yerinde incelediler.

Şehit ailesini de ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bölgemizde güçlü bir Türkiye olgusunu hazmedemeyen iç ve dış odaklı çevreler tarafından körüklenen terör faaliyetlerine karşı milletçe dik bir duruş sergilememiz ve mağrur bir yapıya bürünmemiz sonucunda ülkemizi bölmek isteyen hain odaklar istediklerine kavuşamayacaklardır. Bu süreçte vatanımızın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan terör odaklarına karşı verilen bu mücadelede gözünü kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bizlerde İnegöl Belediyesi olarak şehidimizin bize emaneti olan ailesine bir nebze olsun katkı sağlayabilmek adına ailemizin evini yeniden inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni yapılan evin önümüzdeki günlerde şehidin ailesine teslim edileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 17.12.2015 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<