banner359

Belediyespor'a Moral Yemeği

.

29 Kasım 2014 Cumartesi 11:23 2014-11-29 11:29:38
Belediyespor'a Moral Yemeği
 

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde haftasonu Şahinbey Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan İnegöl Belediyespor yönetimi ve voleybolcuları düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldiler.

Yenice Hasbahçe tesislerinde bir araya gelen yönetim voleybolcular birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

PUAN ALIRSAK ANLAMLI OLACAK

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, çıkacakları Gaziantep deplasmanının önemli olduğunu belirterek “Şahinbey Belediyesi, bizim direk rakibimiz olan bir takım. Geçen hafta önemli puanlar aldık ama bu hafta da almamız lazım. Deplasmanda puan alırsak daha da anlam kazanacak” dedi.

BELEDİYESPOR, TAM KADRO DEPLASMANA GİDİYOR

Kaybedilen puanların basit puanlar olduğunu belirten Aktaş, “Puan alacağımız birkaç maçtan puan alamadık. Özellikle Beşiktaş maçında yaşanan sıkıntılardan dolayı puan çıkartamadık. Bu yüzden Şahinbey maçını çok önemsiyoruz. Yönetim Kurulu’ndan birkaç kişi hariç tam kadro orada olacağız. Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu göstermek için biz oraya geliyoruz” şeklinde konuştu.

PRİM MÜJDESİ

Şahinbey deplasmanından galibiyetle dönülmesi halinde prim verileceğini aktaran Aktaş, “Bu maçın primli bir maç olacağını söyleyeyim. Kazandığınız takdirde bu maça prim ödeyeceğiz. Unutmayın, biz bir aileyiz. Masöründen tutun da voleybolcusuna kadar herkes bu ailenin bir parçasıdır. Beşiktaş maçı öncesi üzücü bir olay yaşadık. İnsanlar hata yapabilir, önemli olan bu hataları görüp hatalardan dönmektir. Ben Ismael Fernandes’in çok güzel sözlerine şahit oldum. Eskisinden çok daha fazla çalışacağının garantisini verdi” diye konuştu.

‘NEDEN İLK 6’DA OLMAYALIM?’

Voleybolun futbol gibi olmadığını ve bu yüzden yenilen bir sayı yüzünden morallerin bozulmaması gerektiğini ifade eden Aktaş, “Arkadaşlar, sizin oyununuz futbol gibi değil. Futbolda bir gol atarsın 90 dakika üzerine yatarsın ama bu oyun öyle değil. Servis atmışsındır eline çarpmıştır, çıkmıştır ama oyun bitmemiştir. Kimse konsantrasyonunu bozmasın. Neden biz ilk 8’e ya da ilk 6’ya giremeyelim. Onların bizden ne fazlası var. Çok çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

İnegöl Belediyespor’u ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirten Yenice Hasbahçe sahibi Erhan Akgün ise, “Geçtiğimiz sene oynadıkları oyunla İnegöl’de Voleybol oyununa dikkat çekmeyi başaran ve İnegöl halkının spora olan ilgisini arttıran Belediyespor kulübümüzün yöneticilerini ve sporcularını bir araya getirmek istedik. İnşallah haftasonu oynanacak olan Şahinbey deplasmanından bizleri sevindiren sonuçlar alırlar” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 29.11.2014 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<