Bitmeyen Tadilat!

27 Şubat 2016 Cumartesi 11:05 2016-02-27 11:09:06
Bitmeyen Tadilat!

 Alanyurt Kocatepe İlk ve Ortaokulu'nda uzun süren tuvalet tadilatı öğrencileri çileden çıkarıyor.

WC İÇİN BODRUM’A GİDİYORLAR
Alanyurt’ta yaklaşık 2 bin 500 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü Kocatepe İlk ve Ortaokulu’nda bulunan tuvaletlerin uzun süren tadilatı nedeniyle kız öğrenciler bodrum kattaki, erkek öğrenciler ise bina dışında bulunan spor salonunun tuvaletleri kullanmak zorunda bırakılıyor.
İDDİALAR VAHİM!
Çocuklarından şikayetler alan Veliler, “İkinci dönem başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu sorun hala devam ediyor. Tadilat çalışmasını ilk yapan firma binada güçlendirme çalışması yapılmadan tadilatın sağlıklı olmayacağını gerekçe göstererek işi yarım bıraktı. Şuan tadilat başka bir firma tarafından yapılıyor. Güçlendirme gerekiyorsa eğer bu şekilde tadilat yapılması ne kadar doğru. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz.” Diyerek duruma tepki gösterdiler.

Son Güncelleme: 27.02.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<