banner359

Boks Gecesine Davet

23 Nisan 2016 Cumartesi 10:27 2016-04-23 10:29:39
Boks Gecesine Davet
 İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 24 Nisan Pazar günü saat 17.00´de İnegöl İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Boks Gecesine sporseverleri davet etti.
İnegöl Belediyesi ve Efe Boks Kulübü işbirliğinde hazırlanan Boks Gecesinde Türkiye Boks Federasyonuna bağlı 10 milli boksçu yapacakları 5 maçla boks severlere heyecan dolu bir gece yaşatacak.

Konu hakkında bir basın açıklaması yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak ilçemizde sporun her türünü yaygınlaştırmak için pek çok projeyi hayata geçirdik. Özellikle İnegöl´de salon sporlarında belli bir başarı seviyesine ulaştık. Belediyespor kulübümüz marifetiyle bünyemizde çok sayıda yetiştirdiğimiz amatör sporcularla başta ilçemiz olmak üzere pek çok müsabakada bölgemizi hatta ülkemizi temsil ettik. Spora ve sporcuya daima destek olan bir yönetim anlayışına sahip olan İnegöl Belediyesi olarak Pazar günü ilçemizde bir boks organizasyonu düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz organizasyon ile Türkiye Boks Federasyonuna bağlı boks kulüplerinde spor hayatlarına devam eden, ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok başarıya imza atan 10 milli boks sporcumuzu İnegöllü hemşerilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Milli boksörlerimiz bu gecede 5 maç yapacaklar. Müsabakalar daha sonra As Tv´de de yayınlanacak. Müsabakalara giriş ücretsiz olacaktır. Ben şimdiden tüm ilçe halkımızı bir ilki yaşatacağımız bu boks gecesine davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 23.04.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<