banner359

Böyle evlilik teklifi görülmedi

29 Haziran 2021 Salı 22:49 2021-06-30 10:06:01
Böyle evlilik teklifi görülmedi

 İnegölspor taraftarı Mehmet Yavuz (29), 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Özlem Uslu (25)'ya hayalindeki sürpriz evlilik teklifini stat içinde yaptı. Mehmet Yavuz, çocukluk hayali olan stat içinde evlilik teklifini muhteşem şekilde gerçekleştirdi. 
Mehmet Yavuz, arkadaşlarının yanına gidip tanıştırma bahanesiyle sevgilisi Özlem'i alıp İnegölspor İlçe stadı kapısına getirdi. Stat içine sevgilisi ile el ele giren Özlem, Mehmet'in arkadaşları tarafından meşaleler ve havai fişekler eşliğinde karşılandı.
BORDOMA BEYAZ OLUR MUSUN? 
Havai fişekleri atılması ardından Mehmet'in arkadaşları meşaleler yakıp, "Bordoma beyaz olur musun?" pankartı açtılar. 
Büyük süprizi gören Özlem ise büyük şok yaşadı. 
Özlem Uslu, sevgilisinin evlenme teklifine evet cevap verdi. Cevabın ardından genç çift, çiftetelli oynadılar. 
Heyecanını anlatan Mehmet Yavuz, "Bana destek veren arkadaşlarım, İnegölspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Çocukluğumdan beri bu stattayım. Evlilik teklifi için en güzel yerin burası olduğunu düşündüm. 1 hafta bu sürpriz için çalıştım. Ve mutluyum." dedi.
Özlem Uslu, "Böyle birşey beklemiyordum. Şaşırdım. Çok güzel oldu. Evet cevabını verdim" dedi.

Son Güncelleme: 30.06.2021 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<