banner359

Bu milletin sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecek

13 Aralık 2016 Salı 20:06 2016-12-13 20:28:00
Bu milletin sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecek

 İnegöl Bayburt Kültür ,Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek başkanı Ali Kaya geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısına ilişkin basın açıklamasında bulundu. 

 
MİLLETİMİZİN SIRTI YERE GELMEYECEEK 
Kurtuluş savaşında gösterdiğimiz vakurlu duruşu göstermekten geri durmayacağız diyen İnegöl Bayburt Kültür,Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ali Kaya,’ Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Beşiktaş ile Bursa Spor Klübü arasında oynanan futbol müsabakasnın arındından hain ve kalleşçe bir terör saldırısı düzenlenmiş ve bu saldırıda 30’u Emniyet Mensubu olmak üzere toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Öncelikle  şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yarılılara acil şifalar diliyorum .  Kırk  yıldır başımıza bela olan terör ve onun hain destekçileri, yerli iş birlikçiler  aziz Türk Milletinin sırtını hiçbir zaman yere getiremeyecektir. Nasıl ki kurtuluş savaşında yedi düvele karşı duruşumuzu gösterdiysek bu günde aynı duruşu ve aynı kararlığı vakurlu bir biçimde göstermekten hiçbir zaman geri durmayacağız' diye konuştu .
DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ 
Biz Baybutlular olarak daima devletimizin ve milletimizin yanındayız diyerek devan eden Kaya  ; ‘’ Terör örgütleri ve onların hain destekçileri şunu iyi bilmelidirler ‘’tek kişi bile kalsak onlara bu vatan topraklarını asla teslim etmeyeceğiz, asla bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. ‘’ .  Devletimizin kararlı mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz ve diyoruz ki , ‘’  taş üstüne taş baş üstünde baş bırakmayın ,tek bir hain bile bu topraklarda barınmasın ne gerekiyorsa yapılsın bu topraklar teslim edilmesin, haçlıların yüzü tebessüm etmesin.’’ifadelerini kullandı. 
AMAN DİLEMİYORUZ,AFFETMİYORUZ VE UNUTMUYORUZ ! 
 Yüz yıllar boyunca plan üstüne plan yapan ve anadolu topraklını teslim almak isteyen haçlılar ,son kırk yılda yerli iç birlikçileri ile kanı bozuk tüm çevreleri yanlarına alarak  terör ortamı yaratıp bu toprakları işgal etme çabasındadırlar.Bu yerli iş birlikçiler , 627 önce Kosova’da , 572 yıl önce Varna'da  , 563 yıl önce İstanbul'da  ,101 yıl önce Çanakkale’de, mağlup olanların artıklarıdır.  Bu kanı bozuk artıkların unuttukları yada göremedikleri bir şey ardır oda bayrağını ve toprağını namusu bilen Aziz Türk Milletidir. Ve yine unuttukları bir şey vardır bu Aziz Türk Milleti’nin inancı ve imanıdır.  Aman dilemiyoruz,affetmiyoruz ve hiçbir zaman bu yapılanları da unutmuyoruz.’’ Dedi .
Tekrar şehit olan güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar , Aziz Türk Milletine Başsağlığı diliyoruz. Yüce rabbim Türkiye’yi ve Büyük Türk Milletini bu mücadelede muazaffer kılacağınıa yürekten inanıyoruz ,herkesi saygıyla selamlıyorum'

Son Güncelleme: 13.12.2016 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<