banner359

Bulduğu Parayı Zabıta’ya Teslim Etti

27 Mayıs 2017 Cumartesi 17:59 2017-05-27 18:03:49
Bulduğu Parayı Zabıta’ya Teslim Etti

 İnegöl Nuri Doğrul caddesi üzerindeki bir bankamatikte 400 lira bulan vatandaş, hiç düşünmeden parayı Zabıta’ya teslim etti.

İş çıkışı Nuri Doğrul caddesi üzerindeki bir bankanın bankamatiğine para çekmek için giden Hüseyin Kaplan, bankamatiğin para verme kısmında bir miktar para gördü. Duyarlı vatandaş bulduğu parayı yakınında bulunan İnegöl Belediyesinin Zabıta ekiplerine teslim etti. 
Olayı anlatan Hüseyin Kaplan, “İş çıkışı para çekmek için bankamatiğe gittim. Bankamatiğin para veriş kısmında paraların olduğunu gördüm. 400 lira civarında bir parayı kötü niyetli kişilerin alabileceğini düşünerek Belediye Zabıta ekiplerine tutanak karşılığı teslim ettim. İnşallah paranın sahibi bulunur.” Dedi.

Son Güncelleme: 27.05.2017 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<