'Büyük Kudüs Mitingi'ne Çağrı

27 Temmuz 2017 Perşembe 10:49 2017-07-27 10:51:35
'Büyük Kudüs Mitingi'ne Çağrı

 Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa´ya zarar vermeye çalışan İsrail´e Türkiye´deki Müslümanlar tarafından büyük tepki gösterilirken, Türkiye genelinde büyük mitinge hazırlanılıyor. 30 Temmuz Pazar günü İstanbul Yenikapı´da Büyük Kudüs Mitingi düzenlenecek.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Tanıtma Başkanı Ve Miting Komisyonu Başkanı Osman Akyüz, düzenlenecek mitinge İnegöl´den otobüs kaldırılacağını duyurdu.

MÜSLÜMAN OLARAK BÜYÜK OYUNU GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Uzun sokakta SP´li üyelerin de katıldığı basın toplantısında konuşan Saadet Partisi İnegöl İlçe Tanıtma Başkanı Ve Miting Komisyonu Başkanı Osman Akyüz, “İçinde bulunduğumuz coğrafya öyle bir hale geldi ki nereye bakarsak kan, nereye bakarsak gözyaşı, nereye bakarsak acı ve ıstırap var. İşte Doğu Türkistan´da, Afganistan´da, Myanmar´da, Filistin´de, Irak´ta, Suriye´de acı, zulüm işkence ve katliam sürüp gitmektedir. Ve artık savaş kapımıza dayanmış durumdadır. Cennet vatanımızda neredeyse her gün şehit veriyoruz. Geçtiğimiz sene Siyonistler, haçlı ordusu ve bunların kuklası FETÖ tarafından milletimizin iradesi gasp edilmek istenmiş, milletimiz 250 şehit vererek bu alçakça saldırıyı bertaraf etmiştir. İşte böylesine bir zamanda bir Müslüman olarak büyük oyunu görmezden gelemeyiz. Heba ve heveslerimiz uğruna, dünya telasına dalıp umursamaz davranamayız. Çünkü ‘Zulme sessiz kalan Dilsiz Şeytandır´, Çünkü ‘Zulme rıza gösteren Aynı zulüm yapan gibidir´ Bunca zulmün içinde cereyan eden öyle bir hadise vardır ki bütün Ümmet-i Muhammed´i derinden yaralamıştır. Bir buçuk milyar İslam aleminin gözlerinin önünde; İlk kıblemiz, haysiyetimiz, onurumuz Mescidi Aksamız, mukaddes belde Kudüs´ümüz, Siyonizm´in askerleri tarafından işgal altında zulüm görmektedir. Kudurmuş Siyonistler, sanki bütün Müslümanlar derin bir uykuya dalmış gibi, alay edercesine mukaddes beldemize vahşice saldırıyorlar. Ümmet sustukça azıyorlar, Ümmet sustukça zulümlerine zulüm katıyorlar.” Dedi.

MESCİD-İ AKSA İMANİ BİR

MESELEDİR

Akyüz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Beyt´ül Makdis, Harem-i Şerif, İlk Kıblemiz, Mirac ile Şereflenmiş Kutsal topraklarımızda ezanımız susturulmuş, Müslümanların ibadet etmesi yasaklanmıştır. Buna direnen kardeşlerimiz, ablalarımız, annelerimiz, cesur yürekli minicik bedenler yerlerde sürüklenip, hunharca öldürülmektedir. Şunu belirtmek isteriz ki: Mescid-i Aksa sadece Filistinlilerin değil; bütün ümmetin, inanan tüm insanların davasıdır. O elleri ayakları öpülesi analarımız, o minicik bedenlere sığan kocaman yürekli çocuklarımız namluların önüne dağ gibi dikilmiş, insanlığa ve Müslümanlara İMAN dersi verirken, hala bizler burada elimiz, kolumuz, dilimiz bağlı ve kalbimiz kapalı olarak mı duracağız? “Artık bu zulüm devam edemez” diye haykırmayacak mıyız? Zalimler, Harem-i İzzetimize, Onurumuz Kudüs´ümüze saldırmışken bizler, “o partili bu partili kavgası ile” zalimlerin ekmeğine yağ sürmeye devam mı edeceğiz? Şimdi susarsak, yarın mahşer gününde o kutlu Nebinin şefaatine nasıl talip olacağız? Bu sebeple aynı Çanakkale´de, İstiklal savaşımızda olduğu gibi bir olma, tek yürek olma zamanıdır. 15 Temmuz´da olduğu top yekün ‘Kahrolsun Zalimler!´, ‘Kahrolsun İsrail!´, ‘Kahrolsun Amerika!´ diye yeri göğü inletme zamanıdır. Artık ok yaydan çıkmıştır. Kutsalımıza saldıranların, Ümmete Kan kusturanların, Topraklarımıza Göz Dikenlerin gözlerini oyma zamanıdır. ‘Kafirler İçin Yaşasın Cehennem´ diye haykırmanın zamanıdır.”.

MÜSLÜMANIN SABRINI TAŞIRMAYIN

”Buradan Zalim ve İşbirlikçi Siyonist odaklara ve onların kuklalarına sesleniyoruz: Ey ZALİMLER! Allah tan başka hiçbir güç, hiçbir otorite, hiçbir donanma korkutamaz bizi. Bizler cennet karşılığında malımızı, canımızı Allah´a satmış kullarız. Ey katilller! sizler bizi çok iyi tanırsınız. Kudüs Fatihi Hz. Ömer´i, Selahaddin Eyyübi´yi çok iyi bilirsiniz. Ve bizler de sizleri çok iyi tanırız. Firavun zulmünden sizi Kurtaran Musa Aleyhisselama, Zekariya Aleyhisselama, Yahya Aleyhisselama, İsa Aleyhisselama´a yaptıklarınızdan tanırız sizi. Tüm dünya sizi reddetmişken, bütün coğrafyalardan kovulmuşken Osmanlıya gelip de İslam´ın hoş görüşüne sığınmanıza rağmen, Osmanlı´yı yıkmak için yaptığınız türlü türlü oyunlardan tanırız sizi. Şimdi ise yine hiç uyanmayacağını düşündüğünüz bu ümmetin kutsalına saldırıyorsunuz. Ey Zalim İSRAİL! Allah´ın buyurduğu lanetlenmiş, fesat, fitne ve mikro yuvasından başka bir şey değilsin. Bebekleri, Kadınları Öldürecek kadar alçaksın korkaksın. Bu sefer böyle olmayacak zulmünüze daha fazla devam edemeyeceksiniz hiç beklemediğiniz bir anda çıkıp geleceğiz dikileceğiz karşınıza.”.

ÜMMETİN MESELESİ ÜMMETİN MİTİNGİ

”İnşallah bütün zulümleri ortadan kaldıracak olan, En başta Mescidi Aksa´mızı işgalden, esaretten kurtaracak olan kıyamımız 30 Temmuz Pazar günü İstanbul Yenikapı´da BÜyüK Kudüs mitingi ile hayat bulacaktır. Tüm Müslüman kardeşlerimizi, siyasi partilerimizi, derneklerimizi büyük Kudüs mitingine katılmaya davet ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki Allah´ın razı olacağı işleri yaparsak Allah yardımı gelir. Allah bize yardım edersede bize gelecek hiç kimse yoktur. La Galiba İllallah.”

Son Güncelleme: 27.07.2017 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<